avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Activitate pruna1992

Activitate pruna1992

Discuție Vanzare masina
Buna ziua! Astazi am vandut o masina marca Dacia 1310 anul 1995,care este inscrisa pe firma,si nu stiu cum trebuie sa procedez sa fac actele de vanzare cumparare si sa ii ofer radierea fiscala????
Buna ziua.unde as putea gasi si eu un model de dovada in care a fost suspendat permisul de circulatie?????ma poate ajuta cineva?
Pana la urma cum ramane cu taxa auto?ca nu mai inteleg nimic?
Răspuns la discuția Legea 2012 AUTO
Si cum pot sa fad sau sa aflu daca a fost achitata acea taxa?....Tot nu inteleg care e treaba cu taxa aceasta#-o!!!
Răspuns la discuția Certificat retinut, ITP expirat
Eu masina asta am cumparato de la un BISNITAr si nu ma-am uitat sa vad daca el este proprietat si alte lucruri
Răspuns la discuția Legea 2012 AUTO
Dar eu autoturizmul mi-lam inscris in 2010 pe numele meu si am trecut si la politie si la Rar mi-am luat nr Preferential.........EU DACA VAND MASINA ACUM CELALTA PERS CARE O CUMPARA TRB SA PLATEASCA TAXA 2012??????????
Am cumparat un autovehicul de la un proprietar si proprietarul mia dat actele masinii adica (certificatul si carte de indetificare)acum cateva saptamani ma oprit politia si mi-au luat certificatul pe baza ca era sparta toba si se audea rau si acum 2 zile a iexpirat si ITP.Cum trb sa procedez sa imi iau dinou certificatu daca eu nu cunosc PROPRIETARUL masinii??????
Discuție Legea 2012 AUTO
Buna ziua.Care este treaba cu legea auto 2012?cand cumpar o masina trebuie sa ma uit la anul masinii sau la ANUL PRIMEI INMATRICULARI #-osa nu mai platesc taxa 2012 .Daca am un hyundai accent si a fost in leasing si am terminat leasing in 2010 si l-am inscris mai am vro treaba cu TAXA NOUA???????????
Buna ziua.Am o mica firma in judetul duzau care are mai multe domenii de lucru.Astazi am scris pe Masina Firmei o reclama pe geamul din spate "REPARATII CALCULATOARE LA DOMICILIU" si m-ar interesa daca s-ar lua POLITIA DE ACEA RECLAMA:(:(
sunt administrator de firma si trebuie sa desfiintez un post de munca, dand in somaj un salariat.La cat timp pot sa angajej o alta persoana pe oalta functie