avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract de munca

sunt administrator de firma si trebuie sa desfiintez un post de munca, dand in somaj un salariat.La cat timp pot sa angajej o alta persoana pe oalta functie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 21 Martie 2011
Se poate angaja o noua persoana pe o alta functie ... legea nu prevede o durata de timp dupa care puteti face angajari pe alte posturi in situatia in care s-a facut concedieri individuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noi angajari efectuate dupa reducerile de personal aemilia aemilia Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o informatie referitoare la efectuarea de noi angajari in urma reducerilor de personal determinate de desfiintarea ... (vezi toată discuția)
Concediere euramonel euramonel Buna ziua, As dori un sfat cu privire la urmatorul caz. Saptamana trecuta, sotul meu a primit instiintarea de concediere, pe motivul restructurare de post. ... (vezi toată discuția)
Concediere art.65 pirko pirko Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: un angajat cu functia de contabil este concediat conform art. 65 alin 1 din Codul Muncii, i se da un preaviz de 20 ... (vezi toată discuția)