am realizat venituri si am platit impozitul aferent acestor venituri in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului,dar nu am platit catre cas nimic.problema era alta.exista niste termene pt depunerea cereii de acordare a indemnizatiei?mai pot solicita acum inemnzatia,la 1 an si jum de la nasterea copilului?
deci nu pot primi retroactiv indemnizatia pentru cresterea copilului.imi pare rau sa aud acest lucru!carui organ trebuie sa ma adresez si cu ce acte?multumesc pt raspuns.
BUNA ZIUA!SUNT PENTRU PRIMA DATA PE ACEST FORUM.AM O MARE PROBLEMA SI INTREBARE.PANA IN PREZENT NU AM PLATIT ASIGURARILE SOCIALE OBLIGATORII.NU AM BENEFICIAT DE CONCEDIU DE INGRIJIRE COPIL,NICI NU AM FACUT CERERE IN ACEST SENS.E POSIBIL OARE SA BENEFICIEZ RETROACTIV DE ACEASTA INDEMNIZATIE,IN CAZUL IN CARE O SA PLATESC CONTRIBUITIILE CATRE STAT?COPILASUL MEU ARE 1 AN SI JUMATATE.DACA DEPUN ACUM CERERE CATRE PRIMARIE,CU DOVADA CA SUNT ASIGURATA,VOI PRIMI RETROACTIV CONCEDIUL?SAU CEREREA VA FI CONSIDERATA TARDIV FACUTA?MULTUMESC PENTRU AJUTOR!