avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Activitate SuperMAN

Activitate SuperMAN

Am inteles :D Va multumesc pentru raspuns. Nu ne ramane decat sa scoatem o autorizatie de constructie. Sper ca se poate obtine si dupa ce modificarea s-a facut.
Nu s-au suprainaltat zidurile totul s-a facut sub acoperis, podul s-a transformat intr-o camera iar partile laterale care nu erau zidite ci erau niste pereti cu lambriuri din lemn s-a taiat o fereatra pe o parte care are vedere in strada si respectiv balcon pe alta parte care are vedere la noi in curte.
Parintii mei au construit un garaj cu acoperis inalt care ulterior l-au transformat in mansarda dar fara sa modifice structura de rezistenta a garajului si fara sa modifice acoperisul care a ramas la fel ca in planul constructiei. Doar peretii laterali care pe o parte s-au transformat intr-un balcon interior si in cealalta parte o fereastra. Problema este ca exista un litigiu (care inca nu ajuns in instanta) intre parintii mei si vecin legat de departajarea intre proprietati. Fiindca nu prea au actele de la parcelarea pamantuluisi sunt intrati 1m in curtea noastra, iar noi avandu-le pe cele originale ei incearca acum sa gaseasca tot felul de nereguli printre care si mansarda, care sustin ei ca nu ar avea proiect si autoriztie de constructie. Proiectul pentu garaj exista, la fel si autorizatia de constructie. Legea 50/1991 este suficienta ca proba sa le-o aratam vecinilor sa le dovedim ca nu avem nevoie de autorizatie si de proiect pentru mansarda?