avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Activitate sania77

Activitate sania77

eu asta incerc sa evit, si anume un process, dar daca nu am alta optiune...., va multumesc
nu am facut partajul la notar, doar divortul. Cat despre partaj am convenit ca ajungem la un numitor comun asa ca intre oameni dar se pare ca nu mai e valabila intelegerea mutual facuta intre noi...
Am divortat amiabil la notar, iar partajul sa facut verbal, margand la buna intelegere, insa fostul sot a incalcat termenii intelegerii (avem o soc com amandoi fiind asociati egali, iar sotul refuza sa isi asume partea sa de datorii, si sa semneze suspendarea firmei, desi restul tot ce tinea de acte si inchaiere contabilitate am facut eu, atat cat sa putut fara semnatura sa.) Acum pt a putea acoperi datoriile generate de soc, doresc sa vand masina, bun comun, care este pe numele meu si pe care el si-a insusit-o si a plecat cu ea. Cum procedez? va multumesc.
va multumesc , din cate am inteles nici ea nu are permisiunea de a veni in tara ,iar pt a se deplasa pina la ambasada nu dispune de fonduri. asi putea sa incep eu demersurile in numele ei ( ca urmare a scandalului in urma caruia a plecat din casa sotului ea a ramas fara documente ,atat ale ei cat si ale copilului, au ramas la sotul ei )
sora mea este in italia impreuna cu nepotelul meu de 8ani . a fost batuta de sotul ei (tigan), drept pt care asistenta sociala si protectia copilului de acolo sau autosesizat. a stat 1an si jumatate intrun centru care protejeaza mama si copilul ,iar acum copilul este sub tutela tribunalului de minori din italia ,iar tatal copilului in inchisoare . de unde sa incep pt a obtine tutela copilului si pt a aduce copilul si pe ea in tara ? ( SOTUL EI A FOST ACUZAT DE A FI MALTRATAT-O ATAT PE EA CAT SI COPILUL ) AJUTATIMA VA ROG DIN SUFLET !! cu ce demersuri sa incep ,cu cine sa iau legatura in prima faza? multumesc .