Am divortat amiabil la notar, iar partajul sa facut verbal, margand la buna intelegere, insa fostul sot a incalcat termenii intelegerii (avem o soc com amandoi fiind asociati egali, iar sotul refuza sa isi asume partea sa de datorii, si sa semneze suspendarea firmei, desi restul tot ce tinea de acte si inchaiere contabilitate am facut eu, atat cat sa putut fara semnatura sa.) Acum pt a putea acoperi datoriile generate de soc, doresc sa vand masina, bun comun, care este pe numele meu si pe care el si-a insusit-o si a plecat cu ea. Cum procedez? va multumesc.
nu am facut partajul la notar, doar divortul. Cat despre partaj am convenit ca ajungem la un numitor comun asa ca intre oameni dar se pare ca nu mai e valabila intelegerea mutual facuta intre noi...
Puteti s-o vindeti, insa nu puteti sa puneti mana pe ea ca e in folosinta fostului sot, banuiesc ca nici actele masinii nu le aveti.
Va trebui sa faceti partajul in instanta.
Ce ma sfatuiti sa fac?
ayna1
In urma partajului mi-a revenit apartamentul cu tot ce este in el iar lui masina.Am facut un act de mana prin care ma oblig ca la vanzarea apartamentului sa ai ... (vezi toată discuția)