avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate InaAndreea

Activitate InaAndreea

Ceilalti frati vor sa ramana cu cele 3/4 in comun pentru a le vinde impreuna. Deci terenul ar trebui dezmembrat in doua loturi: 1/4 si restul de 3/4 ale lor. Mai este nevoie sa se mearga la notar pentru incheierea vreunui act?
Daca exista un teren cu cadastrul facut care are proprietari 4 frati, iar unul dintre frati doreste sa isi ia partea de teren pe care sa construiasca o casa, poate sa faca el singur cadastrul doar pe 1/4 din teren adica pe parcela pe care au cazut de acord cu totii sa ii revina lui (la una dintre marginile terenului)? Este suficient sa mearga toti la notar sa semneze un act sau exista alte proceduri ce trebuie indeplinite?
Doresc sa ma angajez ca agent imobiliar si peste tot mi se cere sa devin PFA. Este neaparat necesar sa fac asta sau as putea primi comisionul pe baza altui tip de contract, avand in vedere ca firmele nu ofera salariu fix?
Răspuns la discuția Succesiune, mostenire
Daca ma duc la Administratia Financiara din judetul in care avea tatal meu niste terenuri si daca nu cunosc amplasarea lor, imi pot spune cei de acolo daca acele terenuri mai erau in posesia lui inainte de deces?
Răspuns la discuția Succesiune, mostenire
Am incercat sa aflu de la Starea Civila sector 2 daca au certificatul de inmormantare si mi-au spus ca nu imi pot da asemenea informatii confidentiale... Sunt totusi fiica defunctului...
Răspuns la discuția Cartea tehnica a blocului
Proiectantul era IPCT Bucuresti, dar arhiva s-a desfiintat. In alta parte nu cred ca mai exista documentele... Blocul e din 1967.
As dori sa stiu cine detine cartea tehnica a blocului si daca eu ca locatar am dreptul sa cer sa mi se arate.
Răspuns la discuția incalcare drepturi angajat?
Daca sunt concediata, din ce mai traiesc? Angajatorul stie foarte bine ca nu are nimeni curajul sa ii faca plangere. La primul comentariu in acest sens ni se desface contractul de munca. Au mai fost concediati simultan si instantaneu, fara niciun avertisment, mai multi colegi care au indraznit sa intrebe despre drepturile lor. Toata lumea tace de atunci si suporta.
Ar trebui sa se gandeasca legiuitorii macar sa protejeze numele celor care au curaj sa anunte astfel de nedreptati.
Eu doresc sa fie controlat angajatorul si avertizat sa nu ne mai incalce drepturile. Sa se respecte legea. Atat.
Răspuns la discuția incalcare drepturi angajat?
Pentru a-i reclama trebuie sa imi dau numele si atunci voi fi data afara sigur...
Răspuns la discuția incalcare drepturi angajat?
Mi s-a spus clar ca nu mi se acorda aceste zile de concediu ramase nici pana la 31 decembrie 2010, nici dupa.