avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate Ledoasa

Activitate Ledoasa

Am handicap grav, cu asistent personal ! Banii îi primesc eu, nu am un angajat ! Când am nevoie de ajutor, plătesc și-mi fac treaba ! Vechimea este trecută la mine ? Pentru că mi se opresc toate impozitele ca la un salariat !
Cine angajează femeia de servici la bloc ?
Buna ziua, am o nedumerire : la mine în bloc au fost dati in judecata, trei proprietari cu restante mari . În instanta datoriile au fost prescrise . Cine plateste aceste sume prescrise ? Cine este vinovat ca au fost dati in judecata prea târziu ?
Daca nu am apometru cum platesc ?poate sa-mi plateasca mama care este perete-n perete cu mine ?
Care e conditia sa refuz o donatie o groapa la cimitir deoarece preotul spune ca donatia este prioritate la cumparare si-mi 5000 lei pretul bisericii (Marcuta)
Prietena mea a murit, nu avea rude avea o garsoniera proprietate ! Cine o ia ?
Toti locatarii au apometre , daca nu aveau se platea pausal corect ? Dar nu zero consum ! Cine plateste consumul familiei exonerate de plata apei consumate ?
Daca esti amarât mai platesti apa la bloc ? O familie , 4 pers.nu este trecuta la plata apei consumate .Nici un banut, este zero pe lista ! Motivatia presed. :nu consuma apa ! Deci nu spala nu bea apa nu foloseste wc cum se poate ? Ce trebuie facut ?
Sunt proprietarul unui apartament .Fac parte din asociația proprietarilor din blocul meu ???
Obtinere ordin de protectie împotriva sotului ! In 2017 am fost injunghiata in gât de sotul meu ! A fost condamnat la 6 ani de detentie pt.tentativa de omor ! Ieri 8 sept. a fost eliberat conditionat si a venit la ușa ,ca nu are unde sta .Nu l-am primit ca nu am curaj si nici nu-l voi primi ! Am fost la politie si au spus ca numai la instanta pot obtine ordinul de protectie ! Nu stiu cum sa procedez ! Prin hotarâre judec.trebuie sa-mi plateasca 15000 euro .El nu are niciun venit , niciun statut,nu are ce pierde , mai mult a zis ca se razbuna cât de curând ! Va rog , nu stiu ce sa ma fac ,unde sa cer ajutor .Va multumesc .