buna seara,va supun atentiei dvs urmatoarea situatie:eu si sotul meu ne-am mutat de la adresa x unde suntem proprietari la adresa y unde suntem si aici proprietari...ne-am inscris in cartea de imobil,platim intretinere si avem c.i. la adresa y.la adresa x a ramas soacra trecuta in cartea imobilului si cu c.i.am anuntat administratorul ca ne mutam de la 1 ale lunii si l-am rugat sa ne scoata de la intretinere dar dansul a spus ca pe langa intretinerea platita de o persoana(soacra)trebuie sa mai treaca inca o persoana la cheltuielile comune cu salarii,gunoi,lift,electricitate pentru ca asta este legea asociatiei si daca avem mai multe proprietati trebuie sa platim.nu l-a interesat cand i-am spus ca platim impozite pe proprietati, ca am adus copii dupa buletin,adeverinta de la asociatia de proprietari unde locuim acum dansul vrea sa platim pentru ca legea asociatiei ''asa spune''.va rog,daca se poate un raspuns de la dvs,va multumesc
sotul meu a parcat masina dimineata , pe blv brasov in zona cu parcare permisa iar seara aproape ca a facut infarct cand nu a mai gasit-o.ce se poate face in cazul acestui abuz,cum este posibil sa ridice masina dintr-un loc de parcare permis? astept raspunsul dvs,va multumesc anticipat
buna seara,am nevoie de o informatie...sotul meu a vandut o masina inainte de 2000,fara contract de vanzare-cumparare,noul proprietar a dezmembrat-o si a vandut-o pe bucati.masina nu mai este in circulatie dar nici nu-l mai gasim pe acel domn.avem doar cartea masinii iar impozitul l-am platit in fiecare an(ce afacere!)dorim sa radiem masina,cum am spus avem doar cartea masinii.ce demersuri trebuie facute pentru a nu mai plati impozit pe ceva ce nu mai exista?va multumesc anticipat