Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Art. 17. - (1) Comitetul executiv al asociatiei de proprietari are urmatoarele atributii:
...............
r) stabileste cotele de participare pe persoana la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire si pentru persoanele care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe luna; stabileste perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriasii, pot solicita in scris scutirea de la plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe luna, conform hotararii adunarii generale;
Art. 47. - Cheltuielile asociatiei de proprietari sunt urmatoarele:
a) cheltuieli pe numar de persoane care locuiesc sau desfasoara activitati in proprietati individuale;
Adeverinta nu valoreaza nici cat o ceapa degerata.
Facturile la gaze, gunoi si electricitate nu se platesc in devalmasie de toate asociatiile de proprietari ca sa se poata compensa unele pe altele prin miscarea locatarilor de colo-colo, ci fiecare isi plateste consumul propriu.
Ce conteaza daca cineva consuma la asociatia A si este in listele de la B? In mod normal si rational trebuie scos de la B si introdus la A unde consuma.
eu si sotul meu ne-am mutat de la adresa x unde suntem proprietari la adresa y unde suntem si aici proprietari...
Facturile la gaze, gunoi si electricitate nu se platesc in devalmasie de toate asociatiile de proprietari ca sa se poata compensa unele pe altele prin miscarea locatarilor de colo-colo, ci fiecare isi plateste consumul propriu.