avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Activitate olimpiaf

Activitate olimpiaf

Discuție infiintare sc
sunt persoana cu handicap, doresc sa infiintez sc. am unele scutiri de taxe pentru infiintare sau alte scutiri de taxe datorate la stat ?
Răspuns la discuția contract
ce se intampla cu persoana care a semnat contractul fara sa fie reprezentant legal, daca cealalta societate ataca in instanta prima societate?
Discuție contract
esti angajatul unei societati fara functie de conducere, semnezi un contract intre societatea unde prestezi si o alta societate. ce efecte produce sau poate produce acel contract asupra acelui angajator ca persoana fizica si ca si angajator. directorul societatii in mod expres nu a dorit sa semneze el acel contract
Discuție factura
cum e corect sa procedezi? chitanta de avans, intocmesti o singura factura cu o pozitie de marfa si a 2 pozitie stornare avans.
Răspuns la discuția factura -aviz
Am doua raspunsuri la intrebarea mea:''intocmesc aviz de insotire a marfii in 27 a lunii, obligatoriu intocmesc factura pana in 31 a lunii sau pot sa o intocmesc pana in 15-a zi a lunii urmatoare?'' stie cineva sa-mi raspunda sigur, cum spune norma legala? Dna Simona cred ca mi-a dat un rasp bun, dar nu sunt convinsa. Va rog! multumesc
Discuție factura -aviz
Am aviz din 27 a lunii, factura obligatoriu in luna respectiva sau care a data limita cand pot intocmi factura?