avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Activitate agentu008

Activitate agentu008

multumesc! am inteles ca nu este prescrisa, dar se va prescrie in viitor?
S-a cerut executarea silita dar termocentrala a intrat in insolventa si e in curs de lichidare !!! Intrebarea este daca dupa un anumit termen datoria cu salariile compensatorii se prescrie, nu dreptul de a cere executarea silita...
Si revin cu intrebarea: Exista un termen de prescriptie dupa care chiar daca lichidatorul vinde bunurile societatii persoana nu va mai primi banii datorati?
Este vorba de tatal meu si stiu ca a fost si o executare insa stiu ca odata cu insolventa lichidatorul judiciar are datoria de a valorifica bunurile termocentralei si de a plati creditorii, nu?
Pe 14.01.2013 a obtinut hotararea asta " Admite în parte cererea. Obligă pârâta la plata către reclamant a drepturilor salariale reprezentând plăţi compensatorii în cuantum de 16 salarii medii brute aferente clasei 39 treapta IV conform art. 4.108 din CCM al SC Termoelectrica SA şi la plata dobânzii legale începând cu data de 02.11.2012 până la data plăţii efective. Respinge cererea privind acordarea daunelor morale. "
iar cam la o luna a primit transa de bani. Termocentrala a intrat in insolventa in iulie 2013
Buna ziua!

Daca o persoana a fost disponibilizata de la termocentrala Doicesti cu plata salariilor compensatorii, fiindu-i plătita o transa din suma totala (cam 20%) iar apoi termocentrala a intrat in insolventa exista riscul prescripției plații restului de salarii compensatorii având in vedere ca de aprox 2 ani nu a mai primit nimic?

Trebuie sa menționez ca are și o hotarare judecatoreasca definitiva prin care se obliga termoelectrica la plata sumei totale+dobanda data pana la insolventa....

Multumesc!
Răspuns la discuția inregistrari
si daca imi face o adresa scrisa sunt obligat ...sau trbuie ceva gen mandat...adik poate politia sa imi ceara sa le dau inregistrari fara a avea un motiv intemeiat? pe aceste inregistrari apar clienti care poate nu vor sa se stie ca au intrat in spatiul comercial, nu ca au facut ceva illegal dar poate doar ca nu vor sa stie ....nevasta...de exemplu (nu e cazul). Asa orice agent de poitie poate face o adresa ca vrea orice si eu sunt obligat sa ii pun la dispozitie??
Repet: nu e vorba de un dosar penal ca sa cad sub incidenta CPP.....
Discuție inregistrari
Acum cateva zile un politist mi-a solicitat sa ii dau niste inregistrari video de la spatiul comercial pe care il administrez; a zis ca nu e pt un dosar penal ... cica pt o ancheta interna a lor ... Sunt obligat sa le pun la dispozitie inregistrarile sau trebuie mandat sau ceva de acest gen?? (nu prea vreau sa le fac pe plac)
Discuție martor afisare
Buna ziua!
Acum cateva zile am fost pus martor de catre un politist la afisarea unei amenzipe usa vecinului, cica refuzase sa o primeasca si asa zice procedura. Am semnat pe un tipizat unde scria ca a afisat copia amenzii pe usa.
Acum va intreb daca voi fi chemat in instanta pentru asta pentru ca nu vreau bataie de cap.