avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate cindi81

Activitate cindi81

Discuție depasire viteza
buna ziua,
intrebarea mea e urmatoare: daca mi s-a suspendat permisul de conducere pt 90zile pt depasirea vitezei legale (259 km/ora) il pot recupera dupa 30 zile dupa sustinerea unui examen?
Răspuns la discuția atributii pe perioada preavizului
da, dar puneti problema initiala (statul la serviciu in perioada de preaviz, amenintarile si toate cele) in noul context, din dec 2009 pana in prezent
Astept raspunsurile voastre
Răspuns la discuția atributii pe perioada preavizului
M-am gandit la asta
Povestea e lunga: in decembrie 2009 am fost supusa unei perchezitii domiciliare in urma unei plangeri intocmita de societatea la care lucrez, fara ca eu sa am vreo legatura (cu cazul de spargere in care au sunt inca anchetata). Acum o luna am fost intiintata in scris ca trebuie sa raman peste program pentru ca incepe o acivitate de audit 11-22 oct 2010. Eu am raspuns in scris ca ancheta nu e finalizata iar eu inca sunt suspecta privind spargerea si din cauza asta nu pot ramane peste program, iar dupa 1 luna de zile sunt data afara. Tot acum 3 spatamani au mai angajat o persoana in cadrul departamentului. Am sanse daca fac plangere la ITM?
Răspuns la discuția atributii pe perioada preavizului
stie foarte bine ca e legal ce i-am comunicat
chiar si acum 20 minute am fost iar amenintata
ce nu inteleg eu: in momentul in care dai un preaviz unui angajat pe motive ce nu tin de persoana lui, inseamna ca nu mai ai nevoie de serviciile lui, adica munca in cadrul departamentului e reorganizata, dar mie mi se da de lucru, ba chiar mi se "baga sula in coaste" ca am termene de indeplinit. Intrebarea mea este: mai au nevoie de mine sau nu?
Răspuns la discuția atributii pe perioada preavizului
da, timp de 4 ore pe zi
programul meu reducandu-se la jumatate............
Unde pot depune o plangere privind hartuirea pshihica la locul de munca?
Si ce legislatie exista privind acest lucru?
Răspuns la discuția atributii pe perioada preavizului
cu ce stabileste angajatorul trebuie sa fiu si eu de acord, nu crezi?
Buna dimineata,
Am urmatoarea problema: lucrez in cadrul dep financiar-contabil al unei societati, am primit preaviz in data de 18.11.2010 (Codul Muncii, art.65, alin 1, de 20 zile lucratoare). In urma preavizului, mi-am informat seful ierarhic ca programul meu de lucru s-a redus la 4 ore (cf Contractului Colectiv de Munca, art 74, alin 3), dar am primit amenintari verbale ca nu imi voi primi drepturile salariale care mi se cuvin pana la data expirarii preavizului. Au fundament legal aceste amenintari? Eu, in situatia data, mai am atributii de servici, termene de respectat, inchideri de luna etc, ca pana la data preavizului?