avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate anexa6

Activitate anexa6

Buna seara!
Multumesc pentru mesaj. Nu am corespondenta cu vanzatorul,i-am comunicat doar verbal ce am constatat iar un agent a promis ca vor lua legatura cu mine,acest lucru a fost pe 15 dec 2017,in schimb am factura si certificat de garantie pe 30 de ani! Maine intentionez sa depun o plangere in scris la sediul firmei.

Cu stima
Lazar
Buna ziua! In 2014 am cumparat 1800 buc de tigla Terran Danubia Rezistor. In 2017 pe 15 decembrie am constatat ca marginea tiglelor este plina de licheni. M-am dus la firma de la care am cumparat produsele si le am comunicat observatiile verbal,iar in scurt timp am fost contactat telefonic de un agent teritorial care mi-a promis telefonic ca va veni la fata locului dupa sarbatori,dar a trecut o luna de atunci! Ce-mi sfatuiti? Ce sa fac in continuare?
Răspuns la discuția dreptate?!
Multumesc,dar daca nu apare negru pe alb ca este al meu,doar se refera prin nr de predare primire si contractul anterior facut de vanzator care intre timp a murit,ce pot face?! Multumesc
Acum cativa ani am depus cerere la o primarie,ca sa primesc inapoi pamintul stramosilor mei! Nu au raspuns nici dupa un an astfel am trimis actele la prefectura unde mi au dat dreptate si in scurt timp cei de la primarie m-au chemat,dar fara rezultat,au vrut sa mi dea o mlastina in loc de pamantul care apare in acte. Verbal am refuzat,la care dansii au raspuns ca asta e! Ce pot face? Unde sa ma duc? Precizez ca terenul nu valoreaza mai mult de 5000lei,merita sa cheltuiesc bani?!:(
Discuție dreptate?!
Acum 10 ani am cumparat un apartament impreuna cu o anexa,dar in contract notarul a trecut doar apartamentul referindu se la anexa prin procesul de predare-primire si contractul de vanzare-cumparare facut de vanzator cu RAGCL,adica ca o data cu apartamentul se vand si urmatoarele dependente...(magazie).Pina acum nu am folosit nici apartamentul si nici magazia pe care vecinii l-au ocupat! Am fost la primarie unde mi s-a raspuns ca magazia nu este cumparata! Intrebarea mea este ce pot face ca sa mi dobandesc inapoi proprietatea mea?! Va multumesc.