avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Tigla Terran neconforma ce pot face?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Tigla Terran neconforma ce pot face?

Buna ziua! In 2014 am cumparat 1800 buc de tigla Terran Danubia Rezistor. In 2017 pe 15 decembrie am constatat ca marginea tiglelor este plina de licheni. M-am dus la firma de la care am cumparat produsele si le am comunicat observatiile verbal,iar in scurt timp am fost contactat telefonic de un agent teritorial care mi-a promis telefonic ca va veni la fata locului dupa sarbatori,dar a trecut o luna de atunci! Ce-mi sfatuiti? Ce sa fac in continuare?
Cel mai recent răspuns: anexa6 , utilizator 20:28, 25 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara!
Multumesc pentru mesaj. Nu am corespondenta cu vanzatorul,i-am comunicat doar verbal ce am constatat iar un agent a promis ca vor lua legatura cu mine,acest lucru a fost pe 15 dec 2017,in schimb am factura si certificat de garantie pe 30 de ani! Maine intentionez sa depun o plangere in scris la sediul firmei.

Cu stima
Lazar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tigla ceramica deteriorata mishto_o mishto_o As dori sa primesc niste sfaturi in legatura cu urmatoarea problema: In anul 2004 (august, 30), am cumparat de la un deposzit de constructii 6000 de tigle si ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces-verbal - data gresita llaurescu llaurescu Buna! In data de 11.12.2008, am fost sanctionat de catre un agent de circulatie, pentru defectiuni la sistemul de iluminat (pozitii). Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Pretentii aartist aartist Am incheiat cu o firma un contract de vanzare cumparare produse pe anul 2009. La una din vanzari, prevazute in actul aditional la contract, firma respctiva ... (vezi toată discuția)