avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters17874

Activitate ContSters17874

In cazut acestei spete , adica mama ucide mai multi nou-nascuti toti fiind copii sai, se savarsesc mai multe infractiuni de pruncucidere> se aplica acelasi principii ca la infractiunea de omor. Ucizi doi ai doua infractiuni. Iar faptele sunt concurente si se aplica peseapsa in conformitate cu dispozitiile referitoare la concursul de infractiuni.
Răspuns la discuția Interviu de magistrat
:) Raspuns la una din intrebari : candidatii la examenul de admitere in magistratura organizat de INM la data de 13 aprilie 2008, s-au descurcat in princiupiu foarte bine > Dovada stau cei 100 de candidati cu media peste 7 . Problema care se pune in legatura cu acest aspect este daca toti acesti candidati au si pregatirea necesara de a rezolva spete respectiv cazuri . Raspunsul este 50 % din ei nu stiu. Examenul a fost organizat in asa fel incat daca stiai teoria foarte bine luai examenul . Sunt multi candidati cu ''vechime'' fictiva, care au lucrat pe la rude pe la S.R.L.-uri cu activitate juridica redusa si care au reusit la acest examen. Oare actul de justitie va fi corect? Sunt avocat de 7 ani si nu am reusit sa fac acel punctaj , parte din vina mea ca nu am citit suficient , parte din cauza practicii indelungate care te indeparteaza de ceea ce doar in carti exista! Cred ca am reusit sa multumesc persoana care a pus intrebarea de mai sus.