Ioana Cristina Catanoiu 
	    	Consilier juridic

Ioana Cristina Catanoiu 
	    	Consilier juridic	    

ILINCA MARIETA 
	    	Consilier juridic

ILINCA MARIETA 
	    	Consilier juridic	    

Diana Persa 
	    	Avocat

Diana Persa 
	    	Avocat	    

ContSters56481 
	    	Utilizator

ContSters56481 
	    	Utilizator	    

ContSters56305 
	    	Utilizator

ContSters56305 
	    	Utilizator	    

ContSters82972	                   

Orice jurist avizat cunoaste frecventa ridicata a modificarilor legislative in Romania.Se adopta acte normative \\\"la pachet\\\", fie ca se intituleaza legi, ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters82972	                   

Orice jurist avizat cunoaste frecventa ridicata a modificarilor legislative in Romania.Se adopta acte normative \\\"la pachet\\\", fie ca se intituleaza legi, ... (vezi toată discuția)

PBogdan	                   

Pentru prima oara imi cer scuze ca am deschis acest topic la categoria \"Avocati si admitere in avocatura\" dar nu am gasit alta categorie unde sa ... (vezi toată discuția)
	                    PBogdan	                   

Pentru prima oara imi cer scuze ca am deschis acest topic la categoria \"Avocati si admitere in avocatura\" dar nu am gasit alta categorie unde sa ... (vezi toată discuția)

danielled	                   

Am auzit ca nu se mai organizeaza concurs pentru admitere in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime, voi stiti ceva? (vezi toată discuția)
	                    danielled	                   

Am auzit ca nu se mai organizeaza concurs pentru admitere in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime, voi stiti ceva? (vezi toată discuția)