avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Activitate adina77popescu

Activitate adina77popescu

Buna ziua,

Doresc sa cotractez servicii de avocatura pe partea de drept civil, respectiv reprezentarea in proces pentru apararea drepturilor obtinute din cumpararea unui imobil in Bucuresti. Mentionez ca este vorba de un contract de vanzare-cumparare cu clauza de uzufruct viager, persoana care are dreptul de uzufruct viager doreste rezolutiunea contractului pe motiv ca nu-i sunt respectate drepturile ce decurg din acest contract.
Multumesc.
Răspuns la discuția contract vanzare cumparare
Buna ziua,
Am incheiat un contract de vanzare-cumparare imobil cu clauza de uzufruct viager. Desi nu am intreprins nici un fapt pentru a incalca dreptul de uzufruct al vanzatorului, acesta m-a intentat in instanta cu rea intentie pe baza unei declaratii mincinoase ca este dat afara din casa, cerand rezolutiunea contractului amintit. Cum poate demonstra el acest fapt si ce trebuie facut de mine pentru sustinerea cauzei?
Va multumesc mult
Buna ziua,
Am incheiat un contract de vanzare-cumparare imobil cu clauza de uzufruct viager. Desi nu am intreprins nici un fapt pentru a incalca dreptul de uzufruct al vanzatorului, acesta m-a intentat in instanta cu rea intentie pe baza unei declaratii mincinoase ca este dat afara din casa, cerand rezolutiunea contractului amintit. Cum poate demonstra el acest fapt si ce trebuie facut de mine pentru sustinerea cauzei?
Va multumesc mult.
rezolutiune contract