avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Activitate maryannaduicu

Activitate maryannaduicu

buna ziua,

speta mea e urmatoarea:o firma doreste sa faca o "copie" a coloanei infinitului, dar cu mult mai putine elemente(romburi) ale coloanei infinitului, pentru un eveniment pe care il organizeaza, iar pe postamentul pe care va fi asezat sa treaca numele evenimentului. intrebarea este urmatoarea: ma cramponez undeva de dr. de autor ( avand in vedere ca nu va fi acelasi nr.de elemente constitutive?)
multumesc
Răspuns la discuția tva
ma scuzati, dar nu am vrut sa las o alta impresie,ca sa va raspund la intrebare, serviciile sunt: pachet servicii turistice( transport, cazare, masa) si organizare curs pregatire profesionala.
Răspuns la discuția tva
cred ca ar fi mai eficienta o discutie mai directa pe messenger.
maryannaduicu@yahoo.com
Răspuns la discuția tva
pai societatea, are un pachet de servicii care includ cazare,transport si masa,toate avand ca loc de desfasurare austria( spatiu intracomunitar).
eu sunt de parere ca, in cuda desfasurarii serviciilor in spatiu intracomunitar, avand in vedere ca ambele parti sunt rezidenti romani, tva-ul pe factura trebuie trecut ca atare, separat.
dvs ce parere aveti?
Răspuns la discuția tva
da
Discuție tva
buna ziua, am o mare problema cu tva-ul intracomunitar
societatea x presteaza servicii catre o institutie publica din romania, dar serviciile sunt prestate in austria(spatiu intracomunitar), iar prin servicii se intelege transport cazare si organizare cursuri.
intrebarile sunt urmatoarele: cum emite societatea x factura catre instit.publica, cu tva separat, inclus, deductibil?
trebuie ca societatea x sa se inregistreze in registrul operatorilor intracomunitari?