avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Activitate szilrob

Activitate szilrob

Buna ziua.Recent am divortat de sotie ,cu care in 2008 ,din timpul casatoriei, am contractat un credit mare ,la care dinsa este codebitoare si garanta,avand amandoi contracte de fidjesiune cu banca,iar dansa din 2010 nu mai contribuie deloc la rate desi la un credit imobiliar este trecuta si dansa ca si coproprietar, respectiv codebitor si garant la credit.Ipoteca pusa pe un alt imobil ma impiedica sa nu mai platesc nici eu ratele adica nu pot intra in executare silita unde s-ar putea pune propriri pe ambele salarii.Nici una dintre parti nu a inceput partajul din cauza taxei de timbru ,in conditiile acestea as putea cere in instanta ca si dinsa sa contribuie la rate pana la partaj?Ce sanse am daca deschid actiune in instanta?Cu multumiri.
Discuție Divort
Buna ziua.Am divortat de curand,iar in hotarare se dispune ca fosta sotie sa revina la numele avut anterior casatoriei etc.,casa unde am locuit ne este proprietatea noastra,dar eu in continuoare locuiesc acolo,avand si C.I. pe adresa respectiva(casa este a parintilor mei).Au trecut cateva luni de la comunicarea divortului,iar fosta sotie foloseste in continuare numele ,adresa, din timpul csaniciei, pentru diverse(credite la banca corespondenta etc).As dori sa intreb cum se procedeaza ca fosta sotie sa nu mai poate folosi numele si adresa mea in continuare,sa-si scimbe C.I.,respectiv adresa?.Va multumesc.

Buna ziua.Am divortat recent iar dupa divort copii 7 respectiv 10 ani au ramas in custodia mamei.Am program de vizitare pe toata luna iulie, cu ridicarea copiilor ,cu exceptia a trei ore duminica cand mama ii poate vizita .As dori sa intreb daca vreau sa merg la mare sau in alta parte in tara cu copii in intervalul luni dimineata---sambata sera ,daca am nevoie de aprobarea mamei scrisa sau de orice fel?