avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In excursie cu copiii dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In excursie cu copiii dupa divort

Buna ziua.Am divortat recent iar dupa divort copii 7 respectiv 10 ani au ramas in custodia mamei.Am program de vizitare pe toata luna iulie, cu ridicarea copiilor ,cu exceptia a trei ore duminica cand mama ii poate vizita .As dori sa intreb daca vreau sa merg la mare sau in alta parte in tara cu copii in intervalul luni dimineata---sambata sera ,daca am nevoie de aprobarea mamei scrisa sau de orice fel?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:43, 27 Iunie 2012
Puteti merge cu copii unde doriti in vacanta fara alte formalitati legale necesare. Nu puteti parasi teritoriul Romaniei cu copii fara acceptul mamei. Insa normal ar fi sa o anuntati pe aceasta unde si pt cat timp va deplasati cu copii in vacanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita minora UTILIZ UTILIZ In actiunea de divort avocatul sotiei mele a trecut: - in temeiul disp. art.43 al.3 din c. fam in ce privesc drepturile parintesti, dorim ca vizitele la ... (vezi toată discuția)
Trecere frontiera cu minor mara2017 mara2017 Buna ziua. In urma divortului fiul nostru a ramas in custodia mea. Tatal are program de vizita sambata SAU duminica, in prima si a treia saptamana din ... (vezi toată discuția)
Cum procedez? MYK272est MYK272est Buna ziua! La program vizitare minor cu preluare de catre tata la domiciliul acestuia in primul si al treilea weekend al fiecarei luni, de vinerea seara ora ... (vezi toată discuția)