avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Activitate elena_roxana

Activitate elena_roxana

buna ziua!am si eu o lucrare de licenta la fel , executarea silita a bunurilot mobile si imobile in cazul debitprilor fiscali si la fel , va rog daca ma puteti ajuta cu materiale peivind studiul de caz si perezentarea agentului economic sau organului de executare silita.Nu am timp sa o termin deloc..din pacate.
daca ma puteti ajuta va rog....
Răspuns la discuția Zilele 25, 26 decembrie
Am contract de mandat, care dupa spusele lor este inregistrat la administratia financiara.
Buna ziua!Lucrez la o companie de asigurari de 7 luni, program luni-vineri 8 ore ,in weekend 13 ore , si am contract de mandat cu salariu fix pe luna.Ce nu inteleg eu,si vreau sa aflu este:programul meu in preajma sarbatorilor este 24 ,25 ;31 dec program pana la 19(in loc de 22:00), 26;27;28;29;30 program normal, iar pe 01 ianuarie de la 7 pana la 17:00.E corect?Zilele astea daca le lucrez nu ar trebui platite dublu?Mai ales cele in weekend?
Eu sunt studenta in an terminal momentanla contabilitate,si oricat as vrea nu am cunostintele necesare pentru a nu fi luata peste picior de niste nesatui de oameni.
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine!Eu am luat in considerare demisia ,in cazul in care nu vom ajunge la un consens.Multumesc1