Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ContSters42967 
	    	Utilizator

ContSters42967 
	    	Utilizator	    

titlul lucrarii mele de licenta este "executrare silita a bunurilor mobile si imobile " intrebarea mea este unde pot gasi materiale si studiu de caz ca sa-mi pot termina lucarea.astept cat mai multe raspunsuri.Va multumesc
 ella03 
	    	Utilizator

ella03 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			 adrianas26	                   

Am nevoie de un pic de ajutor,am lucrarea de licenta in vara sunt la drept si am lucrarea cu titlul Obligatia de fiodelitate fata de angajator in executarea ... (vezi toată discuția)
	                    adrianas26	                   

Am nevoie de un pic de ajutor,am lucrarea de licenta in vara sunt la drept si am lucrarea cu titlul Obligatia de fiodelitate fata de angajator in executarea ... (vezi toată discuția)

Dan PM	                   

Buna ziua,
Lucrez la o firma privata si am toate atributiile unui designer industrial din cor dar nu mi-am luat inca licenta. Pot fi trecut de catre director ... (vezi toată discuția)
	                    Dan PM	                   

Buna ziua,
Lucrez la o firma privata si am toate atributiile unui designer industrial din cor dar nu mi-am luat inca licenta. Pot fi trecut de catre director ... (vezi toată discuția)

Ramona88	                   

Sunt studenta la drept si am ca tema de licenta ,,Executarea silita in reglementarea Noului Cod de Procedura Civila. E o tema destul de ambitioasa, deoarece ... (vezi toată discuția)
	                    Ramona88	                   

Sunt studenta la drept si am ca tema de licenta ,,Executarea silita in reglementarea Noului Cod de Procedura Civila. E o tema destul de ambitioasa, deoarece ... (vezi toată discuția)