avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate marius32

Activitate marius32

buna ziua,
am cumparat in anul 2008 o masina din satu mare,cu numere de franta am inatriculato in data de 31.03.2009,platind taxa de poluare.
prin proces imi pot lua banii inapoi?care sunt pasii care trebiue sa_i urmez.
Răspuns la discuția titlu executor
va multumesc pentru raspuns .
mai am inca o intrebare,eu nu am bunuri proprii,am avut o masina care am vanduto,dar peroana caruia am vandut mnasina nu a inscris_o .,este posibil sa am probleme?dar ma gandesc ca la o masina de 5000de euro nu poate sa o execute pentru o valoare de 1400,00lei cat am creditul.mai vroiam sa stiu ce inseamna bunuri in coproprietate?si cat timp am sa achit suma asta daca eu deabea ieri am primit comunicarea.
va mulumesc!
Discuție titlu executor
buna ziua.Am gasit in cutia postala ieri o somatie +incuviintare executare+proces verbal de cheltuieli+cerere executare+titlu,si vreau sa stiu mai ce mi se va intampla.am avut la ralfi un credit,iar eu am ramas fara servici si nu am mai putut plati ratele.nu am primit acasa nici o citatie de la tribunal sa ma prezint la proces,si mentionez ca nu am semnat nimic de [primire acasa a acestei comunicari,am gasit_o in cutia postala.va rog sa ma ajutati cu un raspuns.ce mi se poate intampla.multumesc