Mie mi se pare aiurea. Daca eu sunt mai grea de cap (sa nu zic altfel) iar la montajul produsului insist sa montez roata din spate (care este mai mare ) in partea din fata a masinii si insist si iar insist si nu ma las.... pana se sparge, am dreptul sa sun la magazinul respectiv, sa cer banii inapoi sau sa-mi schimbe produsul, sustinand ca asa l-am primit.
Mie nici asta nu mi se pare OK.
Am si eu o nelamurire. Lucrez la un magazin online de jucarii. Am avut un client care ne-a sunat ca a primit masinuta pe care a comandato dar ca dupa ce copilul s-a jucat putin cu ea i-a cazut o roata. Vroiam sa va intreb: suntem obligati sa-i schimbam produsul sau sa-i dam banii inapoi? Poate copilul lor a dat cu ea de pamant.
Intreb pt ca am si eu 2 copii si la cel mare nu rezista nici o jucarie. Da cu toate de pamant iar pana a doua zi aproape le strica pe toate.
Am avut si alte sesizari de genul acesta si nu stiu cum se procedeaza. Am mai avut un client care spunea ca o bara de la un carucior de papusi era sparta (era un carucior pe care trebuie sa-l monteze ei). Eu de unde stiu ca a primit o jucarie stricata sau nu a fost fortata la montaj de exemplu. Orice produs poate fi spart/stricat daca nu il montezi corespunzator.