avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate dumiras

Activitate dumiras

cele 3 exemplare ale cereri vor fi atasate in momentul depunerii la parchet ?
ma puteti ajuta cu un model de cerere de punere sub interdictie adresata procurorului , a unei persoane internata intr-un centru de recuperare neuropsihica
Răspuns la discuția card nesolicitat
suma de bani reprezinta taxe si comisioane
Răspuns la discuția card nesolicitat
am mers la sucursala emitenta si am aflat ca a emis cardul la solicitarea firmei unde am lucrat dar a fost eliberat dupa ce am fost data in somaj, eu nefiind anuntata
de curand am primit o instiintare de la o banca precum ca , contul aferent unui card de debit emis pe numele meu a devenit inactiv , totodata sa actualizez si datele personale . stiind ca nu am solicitat card de la respectiva banca m-am deplasat la sediul ei si am aflat ca figurez cu un card emis de o alta sucursala in 2008 si am de plata o suma de bani ( aproape 300 lei) .functionara din banca m-a trimis sa rezolv problema la sucursala emitenta ,in alt oras. daca nu am solicitat , nu am ridicat si nu am beneficiat de acest card(nu stiu cine a folosit datele mele personale si de ce ,eu nesemnand nici o cerere in acest sens ) cum pot scapa de suma ceruta de banca ?
impotriva unei persoane care a depus o reclamatie impotriva mea ca sustrag curent electric , eu pot faceplangere prealabila de calomnie sau de denunt calomnios ? ( plangerea a fost infirmata de echipa da la electrica conform notei de constatare intocmita dupa ce a verificat instalatia inpreuna cu politia) .mentionez ca plangerea depusa nu stiu daca a fost la electrica sau la politie.
Răspuns la discuția calomnia
ma poate indruma cineva asupra pasilor ce trebuie facuti ?
Răspuns la discuția calomnia
pot depune plangere la politie chear daca el a facut reclamatie la electrica ?
Discuție calomnia
cum trebuie sa procedez impotriva unui vecin care m-a acuzat de furt de energie electrica .mentionez ca echipa de la electrica care a verificat instalatia impreuna cu politia a emis o nota de constatare care infirma furtul.
Răspuns la discuția plangere de calomnie
#-o
pt calomnie . deci raman prejudiciat iar el poate repeta fapta X-(