avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate biroj

Activitate biroj

Răspuns la discuția perioada de proba
aflandu-ma doar in perioada de proba mi sa spus ca nu este nevoie de un termen de preaviz.
Răspuns la discuția perioada de proba
va multumesc. am intrebat daca este necesare fisa de lichidare deoarece in fisa referitoare la documente necesare la angajare (la prima firma) era trecuta si copie dupa nota de lichidare de la locul anterior de munca, si ma intrebam ce pot sa fac daca este trecuta si in documentele de care voi avea nevoie pt urmatorul loc de munca. este suficienta doar notifcarea prin care informez ca doresc incetarea raporturilor de munca?
Răspuns la discuția perioada de proba
va multumesc!
buna ziua...ma aflu intr-o situatie un pic cam dificila si am nevoie de ajutorul vostru.

astazi am incheiat un cim pe perioada determinata, care a fost inregistrat la itm...insa imediat dupa ce l-am semnat am primit un telefon foarte important de la o alta firma care mi-a facut o propunere mult mai avantajoasa pe care nu as fi putut sa o refuz. i-am incunostiintat pe cei dintai de faptul ca nu mai pot lucra pentru ei si am semnat o notificare prin care doresc incetarea raporturilor de munca chiar din data de azi...deci practic am renuntat in aceeasi zi.

intrebarile mele sunt urmatoarele:

1. pot semna chiar maine contractul de munca?

2 este evoie de o fisa de lichidare chiar daca eu am renuntat dupa cateva ore?
as dori sa stiu, in cazul in care ma voi angaja pe 29 august, voi mai primi pensia pe luna septembrie? am citit in lege ce pensia de urmas nu mai este platita incepand cu luna urmatoare celei in care nu mai sunt indeplinite conditiile legale. insa as dori sa stium in cazul meu, de cand nu as mai primi pensia.
va multumesc!
Răspuns la discuția admitere in avocatura
va multumesc!
buna seara! am o intrebare legata de examenul de admitere in avocatura. am absolvit facultatea de drept in iunie 2010. nu m-am inscris la sesiunea din noiembrie pentru admiterea in avocatura si as dori sa stiu daca voi putea sustine acest examen la urmatoarea sesiune.
va multumesc!