avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie de urmas - salariu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie de urmas - salariu

as dori sa stiu, in cazul in care ma voi angaja pe 29 august, voi mai primi pensia pe luna septembrie? am citit in lege ce pensia de urmas nu mai este platita incepand cu luna urmatoare celei in care nu mai sunt indeplinite conditiile legale. insa as dori sa stium in cazul meu, de cand nu as mai primi pensia.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:12, 8 August 2011
Studentii pot cumula pensia de urmas cu salariul(fara restrictii).Gasiti raspunsul in acest topic:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas (student) cumul cu alte venituri mikutzu_l mikutzu_l Primesc o pensie de urmas in valoare de 350 de lei. In momentul de fata sunt student in anul I (deci indeplinesc toate conditiile pentru a primi in continuare ... (vezi toată discuția)
Pensie militara de urmas si alte venituri Geta_C Geta_C Buna seara! Sunt studenta, beneficiara de pensie de urmas dupa tatal meu, si am auzit/citit ca s-a modificat un articol din vechea lege a pensiilor, care nu ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas si alte venituri alexandra_t alexandra_t sunt studenta si primesc pensie de urmas . eu mi-am gasit niste job-uri de weekend cu contract si astfel nu imi neglijez facultatea dar am inteles ca eu nu pot ... (vezi toată discuția)