avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate sutamihaela

Activitate sutamihaela

Discuție D112
ANGAJATOR:
* EROARE - Creanta 02 - Contributia individula de asigurari sociale retinuta de la asigurati (106) mai mare decat suma calculata (0) !
ASIGURATI:
Imi puteti spune cum se corecteaza aceasta eroare?Multumesc.
Discuție DECLARATIA 112
Buna ziua,va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:pana acum am depus pt Asociatia de Proprietari Declaratia 100 lunar.Acum e obligatorie Declaratia 112.Pot sa o depun trimestrial?Si daca da,ce pasi trebuie urmati?Va multumesc.
Răspuns la discuția Contract de prestari servicii
multumesc de raspuns,urmeaza sa fac un curs prin care voi obtine un atestat de administrator imobile care am inteles ca este obligatoriu ,deci este suficient pt un contract de prest servicii? Si nu,nu sunt PFA.
Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu cateva informatii:sunt angajata cu contract individual de munca la o firma privata.In paralel,doresc sa ma angajez ca si administrator la o asociatie de proprietari,unde programul este de 2 ore pe saptamana.Va rog sa-mi spuneti daca se poate incheia un contract de prestari servicii si ce obligatii am eu dar,si asociatia in afara de impozitul pe venit.Va multumesc.
Buna ziua,sunt angajata la o firma cu contract de munca.Acum m-am angajat si administrator de bloc cu contract de prestari servicii.Va rog sa-mi spuneti ce declaratie de impozit trebuie sa depun si pana la ce data a lunii.Va multumesc.
Răspuns la discuția noua lege a pensiilor
Sper ca nu deranjez pe nimeni (mama mea tocmai azi a aflat de schimbarea datei de pensionare) si de suparare nu mi-a spus datele corect.Deci:are 11 ani lucrati la grupa 1 si 10 la grupa a-2a.Care este varsta de pensionare cu aceste date?Va multumesc frumos.
Răspuns la discuția noua lege a pensiilor
Va multumesc tare mult.
Răspuns la discuția noua lege a pensiilor
Imi cer scuze daca insist dar,are importanta sau modifica cu ceva varsta de pensionare daca mentionez ca are 10 ani lucrati la grupa a-2a(pe langa cei 6 la grupa 1)?Va multumesc.
Buna ziua,va rog sa ma ajutati daca se poate ,sa-mi spuneti varsta la care se poate pensiona mama mea.Precizez ca este nascuta in 06.02.1958,are 31 de ani lucrati din care 6 sunt la grupa 1 si are stagiul de cotizare de 31 de ani.Dupa vechea lege i s-a spus ca se poate pensiona incepand cu data de 06.02.2011.Acum,dupa noua legei s-a spus ca doar in 2014 se mai incadreaza.Va rog sa-mi spuneti daca asa este sau se poate pensiona mai repede.Va multumesc anticipat,va doresc o zi buna.