avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Rusescu_Ionel

Activitate Rusescu_Ionel

Răspuns la discuția Demisie de la locul de munca
Dar asta inseamna sa il incheie indisciplinar, prin absenta de la locul de munca. Ceea ce nu e bine.

Cornel Vasile a scris:

O varianta care ar mai fi : sa nu va mai prezentati la locul de munca in perioada preavizului.

Buna ziua,
Recent am fost admis la scoala de jandarmi dragasani, iar pe data de 27 ian trebuie sa ma prezint pentru a incepe cursurile. In acest moment sunt angajatul unei firme si v-a trebui sa imi dau demisia, dar datorita timpului foarte scurt, nu o pot face cu respectarea preavizului. Stiu ca se poate si cu acordul ambelor parti, dar in cazul in care nu sunt de acord, exista o alta modalitate, avand in vedere ca o sa ajung intr-o instituie publica, jandarmeria?
Am pierdut procesul de anulare act administrativ la tribunal si vreau sa stiu unde se depune cererea de recurs . Multumesc anticpat!
Am fost eliberat din functie pe baza unor criterii negociate intre institutie si sindicate iar unul dintre criterii a fost domiciliu .Va rog sa-mi raspundeti daca acest criteriu este un criteriu legal. Va multumesc anticipat!