avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie de la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie de la locul de munca

Buna ziua,
Recent am fost admis la scoala de jandarmi dragasani, iar pe data de 27 ian trebuie sa ma prezint pentru a incepe cursurile. In acest moment sunt angajatul unei firme si v-a trebui sa imi dau demisia, dar datorita timpului foarte scurt, nu o pot face cu respectarea preavizului. Stiu ca se poate si cu acordul ambelor parti, dar in cazul in care nu sunt de acord, exista o alta modalitate, avand in vedere ca o sa ajung intr-o instituie publica, jandarmeria?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 21 Ianuarie 2018
O varianta care ar mai fi : sa nu va mai prezentati la locul de munca in perioada preavizului.
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dar asta inseamna sa il incheie indisciplinar, prin absenta de la locul de munca. Ceea ce nu e bine.

Cornel Vasile a scris:

O varianta care ar mai fi : sa nu va mai prezentati la locul de munca in perioada preavizului.

Intr-adevar, poate sa insemne si asa ceva.

Vorbiti cu angajatorul actual poate renunta la preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor,ajutati-ma nykolla nykolla am si eu mare probema,ce se poate intampla daca sefa mea nu vrea sa imi accepte demisia?pt ca miam depus demisia unde anume lucram si nu vrea sa mi-o accepte ... (vezi toată discuția)
Neprezentare in perioada de preaviz Diana_B Diana_B Buna ziua, Daca un salariat a depus o cerere de incetare a contractului a munca incepand cu data de 27 iulie si apoi nu s-a mai prezentat, dar angajatorul a ... (vezi toată discuția)
Doresc ca sa plec inainte de expirarea termenului de preaviz pirvu_mario pirvu_mario Buna ziua Sunt angajat la un Restaurant ca si Ospatar ,seful meu imi face zile grele si ma supune zilnic unor jigniri si acuze la adresa mea lam dat si la ... (vezi toată discuția)