avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate nukarela

Activitate nukarela

se poate inregistra un contract de munca cu inceperea activitatii de sambata
O societate comerciala platitoare de tva vinde un teren extravilan, pasune fara schimbarea destinatiei. Facturarea se face cu tva sau fara tva?
O firma care intra in insolventa in luna octombrie 2017 are 1 angajat care se afla in concediu medical pt sarcina si lauzie pana la sfarsitul lunii octombrie 2017.Ce se intampla cu acest angajat?
multumesc
multumesc. in acest caz de la vechiul loc de munca contractul de munca care este suspendat ce se intampla cu el? la noul loc de munca se face contract de munca?
o persoana aflata in concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani poate sa lucreze la un alt angajator?
Discuție impozit profit
daca o firma platitoare de impozit microintreprindere avand cod CAEN 7112 are o pondere mai mare de 20% din cifra de afaceri realizata din consultanta are obligatia sa treaca la impozit pe profit?
firma neplatitoare de tva in romania, dar cod tva pt achizitii intracomunitare nu a depasit cifra de 10.000 euro pt achizitii intracomunitare este obligata sa depuna declaratia 301 si implicit plata de tva?
Discuție Plata dividende
plata dividendelor de poate face prin compensare cu avansuri trezorerie sau ct 461 debitori diversi?
La o firma aflata in faliment ,administratorii pot de la sine putere sa rezilieze contractele aflata in derulare cu clientii?