avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Activitate enoon

Activitate enoon

Multumesc tuturor este destul de clar!

Iar pentru dosarul de mediu, trebuie sa fie de acord vecinii sau nu inteleg contextul in care sunt implicati in acest dosar atat timp cat societatea comerciala trebuie sa depuna actele.
In ce consta studiul de impact al DSP mai exact? In contextul deschiderii de catre o socitetate comerciala a unui restaurant specializat pe clatite intr-o cladire declarata monument istoric unde sunt si alti vecini, iar in CF este mentionat Alimentatie Publica/Bar?
Inchiriere spatiu comercial trecut in CF ca si ALIMENTATIE PUBLICA-BAR catre firma cu domeniul de activitate CAEN 5610 - Restaurante: este nevoie de acordul asociatiei sau proprietarilor pentru deschidere punct de lucru sau pentru alte acorduri gen orar de functionare? Din ce inteleg faptul ca este deja in CF mentionat si coincide cu domeniul de activitate a firmei, se subintelege ca asociatia/proprietarii si-au dat deja acordul.
Hmm...nime nu stie de acest subiect? Sti fiscul cumva ca persoana respectiva are datorii de platit la ei? Se poate face partajul in viitorul apropiat fara repercusiuni?
Buna ziua,

Tatal meu a avut un contract de inchiriere cu o firma, a decedat. Plata impozitului pe venit s-a facut prin mine, avand o procura pe imobil.
Succesiunea nu s-a facut inca, intrebarea este: daca sunt obligat sa mai platesc impozitul pe venit unei persoane care a decedat, respectiv ce se inampla cu datoriile daca nu le platesc si fac succesiunea in primavara?

Discutia a pornit de la: contract inregistrat in euro, act aditional in lei, vrand sa inregistrez actul aditional, probleme la ghiseu, ca imi trebe adeverinta de la firma, zic uitati act aditional semnat/stampilat de catre firma, ea nu ca trebe o adeverinta care sa ateste modificarea chiriei, ceea ce este stupid in legislatie. Avand in vedere ca s-a complicat prea tare situatia si doamna de la ghiseu m-a trimis la un birou sa dezleg situatia, vreau sa renunt la aceasta mizerie.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.