avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters188275

Activitate ContSters188275

Răspuns la discuția ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
BLUE RAY,ma doare in cot ce gandesti tu despre mine.Cu dreptatea,mai asteapta...Lozinca cu ce ii sta bine unui aspirant onorabil la statutul de magistrat, pastreaz-o pt altii...
De restul,iti promit ca ne vom ocupam altadata.
Treaba cu posturile vacante e incurcata acuma in conditiile in care cei care au promovat ex de capacitate PE SUBIECTE DISTINCTE la j/p, au optat din procuror in judecator sau stagiarii au renuntat la orasul in care au fost initial si au optat pt alt oras.Bine ca ne-au impus noua sa optam inainte de examen, pe subiecte comune cu a procurorilor, si nu ne-au aplicat aceleasi reguli de repartitie ca si la capacitate ca acuma eram procurori cu mediile obtinute la judecatori ceea ce nu era echitabil pt reformatul CSM....Asa ca mai asteptam....o urmatoare sedinta...
Explicatia e simpla de ce nu apare memoriu nostru in sedinta din 27 DACA nu ne gandim ca efectiv nu-i intereseaza de nimeni si de nimic!Deci:
1-pt pct 1 din memoriu=Se asteapta decretele de numire in prima parte a lunii februarie a celor care au luat ex de capacitate.Vor sti ce si care posturi sunt vacante si nu e inca tarziu sa aprobe un concurs pt martie undeva pana in 3 sau 10 februarie.
2-pt pct.2 din memoriu=se asteapta rezultatele de la ex pt INM pe 28 ianuarie, sa vada cati trec de ele desi INM-L nu a vrut sa fie scoase la concurs 132 posturi pt ca nu au locuri de cursuri si cazare.Totusi cei cu 5 ani fac pregatirea parca pe zone si nu la Bucuresti si atunci mai vedem ce si cum.
ASTA CA SA MAI GANDIM SI POZITIV,NU DOAR NEGATIV.
MEMORIU NOSTRU NU E INCLUS IN SEDINTA DIN 27 IANUARIE A CSM-I!!!!
Verificati si voi ca poate de nervi n-am vazut eu bine....
S-a cam dus si examenul din martie....
Uitati-va pe site CSM,Apare anuntul cu sedinta din 27ianuarie .Poate iau o decizie pe meomoriu nostru.Momentan nu se poate accesa sedita.E ciudat...Eu unul n-am mai vazut asa ceva.Cand e sedinta la CSM tot timpul aparea ce se va dezbate!
DAVEGAHAN,e bun mesajul pe care l-ai postat AZI pe site CSM!
DAVEGAHAN,saptamana viitoare aflam sigur daca se da sau nu ex direct pe post in martie.Oricum e bine ca te-ai dus la ex pt INM,Iti va fi mai usor de facut materia pt urmatorul concurs.
Si mie mi se par rezonabile subiectele de admitere la INM din ianuarie si vreau sa mai vad daca se vor plange ca admiterea directa pe post e mai usoara decat admiterea actuala de la INM.
Oare scapam noi de cedo si organizare sau se baga la ex comun si materiile astea + spetele?Stie cineva ceva de asta?
S-au afisat deja subiectele si baremul de corectare la ex de admitere la INM.Pt cei care vor sa le vada,sunt postate pe site INM si CSM.
ADITANASE,in conditiile in care chiar unii dintre membrii CSM au recunoscut ca deficitul mare de magistrati din sistem impune incontinuare apelarea ,,la rezervele" cu minim 5 ani vechime (cum s-ar intelege ca ii consideri tu pe cei cu 5 ani vechime) si.daca sintagma ,,cat de curand" inseamna pt tine peste vreo 4-5 ani,atunci sunt deacord cu ceea ce susti mai sus referitor la anularea ex-i direct pe post...