avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate larisa54

Activitate larisa54

Răspuns la discuția act fals?
copia nu era legalizata, celelalte date erau adevarate. doar cnp-ul modificat- am fost prinsa "la munca" cu clientul in afara. vroiam sa stiu akm k se vor modifica la noi CI cu acelea cu amprente. se poate sa existe vreo problema?
Discuție act fals?
Acum 3 ani am folosit in alta tara o copie de CI personala dar cu cnp-ul modificat. ulterior acolo politia luandu-mi amprentele si pot sa am probleme akum si daca da de ce gen. Am nevoie de un raspuns
Răspuns la discuția cazier?
am fost prinsa la munca. m-au intr d "peste" dar am sp ca nu.nu mi-au dat nici o decizie in care spuneau sa ma prezint si nici nu m-au mai cautat. eu doream sa stiu daca acest antecedent imi va aparea in cazier si daca da daca se sterge dupa o perioada de timp.ms
Răspuns la discuția cazier?
nu am luat nici o amenda nici sanctiuni . doar poze, amprente,si datele. asta s-a intamplat acum 3 ani. sa ma mai astept la ceva? imi va aparea pe cazier acum k au trecut 3 ani si nu am mai avut nici un antecedent de nici un tip?
Discuție cazier?
Bna ziua. Am si eu o intrebare. In urma cu 3 ani m-am prostituat in Italia. am fost luata la politie acolo, mi s-au luat amprentele , mi-au facut poze etc. Doresc sa stiu daca asta imi va aparea in cazier, si daca da, dupa cat timp si daca se poate sterge. Mentionez ca nu am luat amenzi si nu am mai avut alte antecedente atat in tara cat si acolo. Mi-ati fi de mare ajutor daca m-ati putea lamurii.va multumesc