avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... act fals?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

act fals?

Acum 3 ani am folosit in alta tara o copie de CI personala dar cu cnp-ul modificat. ulterior acolo politia luandu-mi amprentele si pot sa am probleme akum si daca da de ce gen. Am nevoie de un raspuns
Cel mai recent răspuns: larisa54 , utilizator 10:38, 9 Martie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
depinde pentru ce ati folosit acea copie de pe cartea de identitate.
copia era legalizata ?
v-ati dat si alta identitate ori doar c.n.p. a fost modificat ?
copia nu era legalizata, celelalte date erau adevarate. doar cnp-ul modificat- am fost prinsa "la munca" cu clientul in afara. vroiam sa stiu akm k se vor modifica la noi CI cu acelea cu amprente. se poate sa existe vreo problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Xeroxare card bancar cretzu_00 cretzu_00 Am o problema si nu stiu cum sa ies din ea. Lucrez la BRD,iar saptamana trecuta cand am avut un control ni s-a spus ca de acum inainte sa facem copii xerox ... (vezi toată discuția)
Schimbare c.n.p pe permis auto amr amr buna ziua,sunt strain cu rezidenta in romania,am obtinut permis de conducere aici de 2 ani,e scris in el datele mele si un cod numeric care e luat de ... (vezi toată discuția)
Copia color dupa buletin poate fi considerata fals in acte? drake drake Mai precis, daca as scana un buletin, as modifica informatiile/poza si l-as printa pe hartie normala, la o marime diferita, dar pastrand layout-ul, urmand sa-l ... (vezi toată discuția)