avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate petruti

Activitate petruti

Discuție Legea 170/2010
Va rog sa-mi spuneti daca aceasta lege 170/2010ii permite unui vecin sa inchida usa din spatele blocului si sa amenajeze o boxa,din 10 apartamente 7 i-au semnat,ce pot face ca sa redeschida aceasta usa?A facut totul fara autorizatie cu cativa ani in urma.Multumesc.
Buna seara!Va rog sa ma lamuriti si pe mine,locuiesc la bloc,scara e prevazuta cu doua iesiri,cea care da in spatele blocului a fost inchisa,zidita,de catre un colocatar,fara acordul celorlalti, si-a amenajat o boxa acolo.Am facut sesizare la primarie,de la urbanism in trei luni n-am primit raspuns cu toate ca am insistat sa-mi trimita,am aflat ca cel care a inchis a strans cu cateva zile in urma semnaturi ca sa nu strice zidul sa redeschida usa.Ce sanse am sa redeschid usa?Din 10 apartamente,3 suntem pentru redeschiderea ei,sunt unii colocatari care au semnat si sesizarea mea si la el,nu mi se pare corect sa fiu nevoita sa ocolesc tot blocul ca sa ajung in parcare.Multumesc.am facut la ISU reclamatie,nu e iesire de urgenta,deoare ce e bloc cu patru etaje, cu doua apartamente pe etaj,cam asa au spus.Domnul in cauza are pile la primarie,trbuie sa mentionez