avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters189725

Activitate ContSters189725

Buna seara !Din pacate esti la cheremul lor....Am fost in aceeasi situatie si nu am putut face nimic.Trebuie sa stai in preaviz cat este stipulat in contractul de munca.Altfel, nu te mai prezinti si iti desfac contractul de munca cu litera I.
- sa lipsiti nemotivat, situatie in care nerespectarea termenului de preaviz constituie abatere disciplinara, iar angajatorul poate aplica una dintre sanctiunile disciplinare prevazute de codul muncii, inclusiv desfacerea disciplinara a c.i.m.
Buna seara.De aproximativ o luna lucrez intr-un spital,am intrat in urma unui concurs. Asistenta sefa nu ma lasa sa invat toate procedurile de lucru deoarece spune ca are alte intentii cu mine in sensul ca o sa deschida un laborator in cadrul farmaciei unde vom face dozari oncologice.
Mentionez ca nu ma incanta ideea de a lucra in mediu toxic si in momentul scoaterii acestui post nu s a specificat nimic in acest sens.Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac in acest caz !Multumesc
Răspuns la discuția demisie
Multumesc !
Răspuns la discuția demisie
Buna dimineata
In sectorul bugetar este noul loc de munca.
Concediul de odihna si recuperarile au spus ca le platesc Mentionez ca am concediu de odihna 28 zile ,plus recuperari..Ce inseamna sanctiunile disciplinare prevazute de codul muncii, inclusiv desfacerea disciplinara a c.i.m.?
Multumesc
Răspuns la discuția demisie
20 zile lucratoare sunt stipulate in contract.Nu sunt de acord sa plec mai devreme cu toate ca am restanta concediu de odihna si recuperari.
Intrebarea mea este daca la noul loc de munca pot legal sa fac ceva?Cui ma pot adresa?
Discuție demisie
Buna seara ,am sustinut un examen de ocupare a unui loc de munca ,am luat acel examen si la 2 zile dupa publicarea rezultatelor mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca.Demisia am depus o in data de 17 decembrie.
Nu stiu cum sa procedez si cei de la resurse umane nu ma lamuresc!Cum trebuie sa procedez avand in vedere ca eu trebuie sa incep serviciul in data de 18 ianuarie iar cei de la noul loc de munca mi au spus sa ma prezint din data de 4 ianuarie.Pot pierde postul prin neprezentare?
Multumesc anticipat