avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistent de farmacie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistent de farmacie

Buna seara.De aproximativ o luna lucrez intr-un spital,am intrat in urma unui concurs. Asistenta sefa nu ma lasa sa invat toate procedurile de lucru deoarece spune ca are alte intentii cu mine in sensul ca o sa deschida un laborator in cadrul farmaciei unde vom face dozari oncologice.
Mentionez ca nu ma incanta ideea de a lucra in mediu toxic si in momentul scoaterii acestui post nu s a specificat nimic in acest sens.Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac in acest caz !Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:21, 12 Februarie 2016
Ati primit fisa postului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de acordare a sporurilor pt munca in mediu toxic ContSters118821 ContSters118821 De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, si in ciuda faptului ca nu mi s-au creat conditii ... (vezi toată discuția)
Criterii de acordare sporuri toxicitate cat woman cat woman De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci sunt angajatul Dep. Statistica repartizat in ... (vezi toată discuția)
Angajare farmacie bb.ramona94 bb.ramona94 Buna seara! Sunt studenta anul 2 la Facultatea de Farmacie si as vrea sa ma angajez inca de pe acum in acest domeniu, Stie cineva daca este posibil? Va ... (vezi toată discuția)