avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1368 soluții astăzi
Forum Activitate izabelle_lup

Activitate izabelle_lup

Bună ziua.
Am o întrebare legata de o succesiune.
Bunicii mei au murit. La succesiune era normal sa fie prezenți toți copii bunicilor? În viata sunt 2 băieți, iar sora lor a murit. Nu era normal ca tatăl meu, frate lui și urmasa surorii lor sa fie prezenți la succesiune?
Unchiul meu a făcut succesiunea singur. Legal nu avea nevoie de un act de la cei implicați prin care nu au nici o pretenție?
În cazul morții bătrânilor, cine are dreptul la moștenire?
Bună.
Am fost în urma cu o luna la un parc de mașini second-hand hand. Doamna de acolo mi-a propus sa facem un fel de simulare sau verificare la biroul de credit, drept pt care am primit pe mail mai multe documente. Nu am înțeles decât faptul ca mi-am dat acordul pentru prelucrarea datelor personale. Nu am cumpărat nimic pentru ca rata mi s-a părut prea mare. Acum o săptămână am primit un mesaj prin care mi se spunea ca rata contractului este scadenta și ca am de plata suma de 1162 de lei.
Ce pot face în condițiile astea? Am timis mail la banca respectiva, dar nu am primit nici un răspuns.
Mulțumesc.
Discuție Datorii sapard
buna ziua
as dori sa cumpar o cladire si terenul din jur, care au fost folosite de o intreprindere familiala intr-un proiect sapard. administratorii au avut probleme financiare si de productie si au ajuns in instanta cu reprezentantii sapard. decizia judecatorilor a fost rambursarea intregii sume primite de la sapard.
daca societatea a intrat in insolventa, poate vinde cladirea si terenul?
cumparatorul este inplicat in ceva legat de datoriile sapard sau cele legate de impozit?
va multumesc.
Răspuns la discuția Plata CASS
buna.
ai primit un raspuns legat de problema care o ai?
prietenul meu are nevoie de o operatie si nu este asigurat. si nu stiu cum putem rezolva situatia in cel mai scurt timp sa se poata opera.
multumesc.