avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am o întrebare legata de o succesiune. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am o întrebare legata de o succesiune. Bunicii mei ...

Bună ziua.
Am o întrebare legata de o succesiune.
Bunicii mei au murit. La succesiune era normal sa fie prezenți toți copii bunicilor? În viata sunt 2 băieți, iar sora lor a murit. Nu era normal ca tatăl meu, frate lui și urmasa surorii lor sa fie prezenți la succesiune?
Unchiul meu a făcut succesiunea singur. Legal nu avea nevoie de un act de la cei implicați prin care nu au nici o pretenție?
În cazul morții bătrânilor, cine are dreptul la moștenire?
Cel mai recent răspuns: Vasile Braun , Avocat 08:43, 24 Iulie 2025
la dezbaterea succesiunii trebuiau să fie prezenti unchiul dvoastră,tatăl și verisoara dvoastră ca succesibil care culege succesiunea mamei ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune /informatii bluesky1 bluesky1 este vorba despre o situatie mai complicata: fratele mamei a murit acum cativa ani, in urma lui a ramas sotia lui ( nu s -a facut succesiune dupa el), anul ... (vezi toată discuția)
Succesiune după matusa+unchi+verișoara (toti decedati) , drept succesoral Marialascap Marialascap Bună ziua, Am o situație și încerc sa o înțeleg. Nu cunosc partea legala, așadar fiți blânzi cu mine. Încerc sa explic clar. 3 frați- ... (vezi toată discuția)
Suuccesiune cu peripetii zita74 zita74 Este un caz mai special: bunica mea D-zeu s-o ierte a avut doi fii. Unchiul meu a murit inaintea mamei sale ( nu a avut copii), tatal meu a murit dupa bunica ( ... (vezi toată discuția)