Buna ziua!
Lucrez in cadrul unei primarii de comuna. Printre altele ma ocup si de inmatricularea autoturismelor. Intrebarea mea este: ,,Daca persoana care doreste sa inmatriculeze autoturismul are amenzi in valoare de 2560 lei si refuza sa le plateasca, exista o baza legala de a refuza inregistrarea masinii in vederea inmatricularii?''
Multumesc.
Buna ziua!
Sunt de la o primarie de comuna si raspund de amenzi(printre altele).As vrea sa stiu ce trebuie sa contina un dosar a unei persoane care are amenzi neplatite si care sunt pasii care trebuie urmati de noi ca si primarie in solutionarea acestuia. Am curte de conturi in ianuarie si vreau sa fie bine. Va multumesc si va rog frumos sa ma ajutati.
Am fost in comisia de licitatie impreuna cu alti colegi din primarie + expertul cooptat. AC-primaria - a anulat procedura de atribuire a contractului,,x'',datorita unei contestatii;asta dupa ce s-au deschis ofertele.Comisia de licitatie se mai plateste? Expertul cooptat a fost oricum platit-avand contract.Dar noi, mai suntem remunerati? Exista o baza legala?
Multumesc!
Am fost in comisia de licitatie impreuna cu alti colegi din primarie + expertul cooptat. AC-primaria - a anulat procedura de atribuire a contractului,,x'',datorita unei contestatii;asta dupa ce s-au deschis ofertele.Comisia de licitatie se mai plateste? Expertul cooptat a fost oricum platit-avand contract.Dar noi, mai suntem remunerati? Exista o baza legala?
Multumesc!