avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... DOSAR AMENZI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

DOSAR AMENZI

Buna ziua!
Sunt de la o primarie de comuna si raspund de amenzi(printre altele).As vrea sa stiu ce trebuie sa contina un dosar a unei persoane care are amenzi neplatite si care sunt pasii care trebuie urmati de noi ca si primarie in solutionarea acestuia. Am curte de conturi in ianuarie si vreau sa fie bine. Va multumesc si va rog frumos sa ma ajutati.
In primul rand trebuie sa aveti copie a procesului verbal.
In baza acestuia si dupa trecerea termenului de contestare - 15 zile, puteti emite somatii catre debitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie titlu executoriu amezi circulatie busuyoc busuyoc Buna ziua, Pe 26.09.2014 am primit o scrisoare recomandata de la primaria unde sunt domiciliat (comuna Naruja, judetul Vrancea) ce continea o somatie si un ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita contraventie smeagull smeagull Buna ziua, Sunt consilier juridic la primul abuz al primariei asupra s.c. la care lucrez, si am nevoie de putin ajutor: Starea de fapt: Politia comunitara a ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala ana_marian ana_marian Cand am fost sa platesc impozitul casei pentru anii 2006 si 2007 am fost anuntat ca am de platit o amenda primita in ianuarie 2005 (pentru ca am circulat cu o ... (vezi toată discuția)