avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate emilvs

Activitate emilvs

ce acte ini trebuiesc pentru a infiinta o societate comerciala? Care este garantia?
Care este cea mai actuala lege priving autorizarea si plata interpretilor si traducatorilor?
Reiau.Am cumparat prin licitatie un apartament aflat in executare silita. Procedura initiala fiind viciata s- a intors licitatia si am fost evacuat silit dupa 4 ani. In proces nu mi s-a admis drept de retentie. Doresc sa-mi recuprez banii dati. Am initiat executarea silita asupra celui care a redobindit apartamentul si care nu mai are alt bun inscris .S-a redus pretul dar nici atunci dupa mai multe termene de licitatie nu s-a prezentat nimeni. Cum pot recupera banii. Principala cauza pentru care nu se prezinta nimeni este ca va trebui sa urmeze calea evacuarii fortate a titularului actual, procedura greoaie si urita.
Dar la 5 licitatii cu pretul evaluat si apoi scazut nu s-a prezentat nimeni.
Am cumparat un apartament prin licitatie. S-a intors licitatia si l-am pierdut. Doresc sa recuperez banii. Am cistigat in instanta suma. Persoana refuza sa-mi dea banii, Am pornit executarea silita. Am avut trei termene si nu s-a prezentat nimeni la suma redusa. Cum pot sa-l execut. Am dreptul sa particip si eu? Lege?
Un apartament este scos la vinzare prin licitatie publica pentru acoperirea unei datorii provenite din executare silita. Are voie creditorul sa-l cumpere (adaugind diferenta) pentru a-si putea recupera datoria? Mentionez ca, creditorul a detinut acel apartament fiind evacuat datorita unei reintoarceri a unei licitatii.
Discuție legislatie
Nu stiu care este ultimul act normativ ce reglementeaza infiintarea unei case de schimb valutar.In ce conditii,termene ,garantii? Multumesc