avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate emilia_cristina

Activitate emilia_cristina

Bună ziua, și eu am pierdut o foaie matricola eliberata de Facultatea Mihai Viteazul, am fost la adresa menționată de d-vostra dar este închis (pare a fi un depozit). Aveți cumva un nr. de contact?
Va multumesc anticipat!
sorin.radu a scris:

buna ziua, in cazul in acare mai sunteti pe aici , am rasounsul pt dvs
Arhiva ecelei facultati se afla pe str . Amaradia nr. 43 Craiova, vedeti ca nu este specificat nimic pe cladire , sper sa va fiu de ajutor

O intrebare am si eu daca poate cineva sa ma ajute... O societate a inchiriat un imobil de la o persoana fizica (contract de inchiriere inregistrat la fisc) pentru a-si desfasura activitatea. In momentul de fata firma isi va suspenda activitatea de la ONRC si ar dorii sa dea pe baza unui contract de comodat respectivul imobil unei alte firme pentru a fii folosit ca sediu. Se poate face acest lucru, trebuie neaparat acordul propietarului???? Mentionez ca in respectivul contract de inchiriere nu exista nici o clauza legata de subinchiriere sau de imprumut.
Va multumesc anticipat!!!!
Daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns: un contract de concesiune incheiat intre SC X SRL si o primarie in 2006 pe 20 ani.. Obiectul contcatului este un teren pe care sc x va construi un magazin. S-a construit in 2006 la sfarsit magazinul tot timpul s-a platit radeventa la primarie totul ok. In 2011 primaria instiinteaza pe sc x ca contractul va fii reziliat pe motiv ca pe sub magazinul respectiv va trece o conducta de gaze care va alimenta satul respectiv. Intrebare: poate primaria sa rezilieze contractul? Si investitia mea pentru construirea magazinului, nu ar trebui sa ma despagubeasca?
Răspuns la discuția SANCTIUNI
Dar eu, ca si vechi asociat iau actele de la avocat le depun la ONRC, (pot sa iau inclusiv copiile de CI ale noilor asoc?) pot sa ma dea noii asoc in judecata tinand cont cat de mult s-a prelungit procesul si ei poate intre timp s-au razgandit?
Discuție SANCTIUNI
Am o intrebare daca poate cineva sa ma ajute va rog frumos.. Asociatul unic al unui SRL a hotarat sa cesioneze partile sale sociale detinute la o societate. S-a facut hotararea, s-a facut contractul de cesiune, actul constitutiv s-a dat specimen de semnatura si declaratie pentru noii asociati in fata directorului ONRC. S-a depus hotararea la ONRC s-a publicat in M O dar Finantele au facut opozitie. S-a solutionat opozitia s-a dat drept castig firmei. Intre timp persoanele care au preluat soc au plecat din tara. Vechiul asociat vrea sa depunem statutul semant la onrc ca sa scape de societate. Intrebarea este: este legala procedura tinand cont ca toate actele au ramas la avocatul care a facut statutul, putem sa le cerem de la el bineinteles ca nu vrem sa ne trezim maine poimaine cu cine stie ce proces intentat de noii asociati
Va multumesc frumos pt raspuns