avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Activitate flori0886

Activitate flori0886

Răspuns la discuția Coleg racit la birou
3 dintre colegi au intrat în concediu medical după ce s-a prezentat dansul la birou, bolnav, susținând că nu mai este contagios și ca are mască.
Vă mulțumesc pentru răspunsuri!
buna ziua,
de câteva luni, avem un coleg care vine constant răcit la birou și, evident, ne îmbolnăvim și noi, restul colegilor din birou, destul de rău chiar. eu am fost în spital de 2 ori pana acum. I-am spus sa stea acasă, dar nu vrea și ne dă explicația că are masca și nu ne îmbolnăvește. Putem face ceva legal împotriva acestui lucru? Menționez ca lucram într-o instituție publica. Vă mulțumesc.
Buna seara, dupa cum suna si titlul, este vorba de o declaratie de venit gresit completata.Mai exact, venitul estimat este cu un " 0 " mai mic decat cel real..in loc de 3000 s-a completat 300, ajungand astfel ca impozitul pe venit semestrial sa fie suma de 180 ron in loc de 1800 . Cei de la ghiseu mi-au dat un raspuns sec ..ca nu se mai poate face nimic si ca voi plati din urma data viitoare. Intrebarea mea este care data viitoare? acum pe 25 cand este urmatoarea transa sau anul viitor cand va trebui sa dau o noua declaratie de venit , de data aceasta corecta?
va multumesc anticipat.