avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate miricadani

Activitate miricadani

Răspuns la discuția plingere penala
eu nu am revuzat accesul lor in curtea mea .eu reclam faptul ca au patruns ilegal pe proprietatea mea cind eu nu eram acasa si fara sa-mi trimita o notificare in care sa ma anute ca vin sa faca toaletarea pomilor
Discuție plingere penala
legea ener. electrice da dreptul ang. sai sa patrunda pe prop. privata {in lipsa proprietarilor ) si sa taie pomi dupa bunul lor plac fara o instiintare prealabila invocind legea 13/2010 art46 lit b 9(legea energiei electrice).pomii aveau dim.25-30 cm deci nu iam plantat in 2010 cind au scos ei legea .pomii sunt plantati de cel putin 50-60 de ani .politistul din loc spune ca aceste fapte nu constituie fapta penala .ce credeti pot depune plingere penala pt violare de domiciliu si distrugere de bunuri?daca da unde sa o depun ?am vreo sansa?multumesc.pt ajutor.
Discuție plingere penala
legea energiei electrice da dreptul angajatilor sai sa patrunda pe proprietate privata (in lipsa proprietarilor)si sa taie pomi de la un capat la altu fara o instintare invocind legea 13/2007 art.46 lit.b.?.pomii aveau diametru de 25 _30 cm.deci nu iam plantat in 2007 cind au scos ei legea erau acolo aproximativ 50-60 ani .aceste fapte constituie fapta penala?politistul din localitate spune ca nu .daca da unde depun plingereapenala pt distrugere si violare de domiciliu.multumesc pt ajutor
..