eu nu am revuzat accesul lor in curtea mea .eu reclam faptul ca au patruns ilegal pe proprietatea mea cind eu nu eram acasa si fara sa-mi trimita o notificare in care sa ma anute ca vin sa faca toaletarea pomilor
legea ener. electrice da dreptul ang. sai sa patrunda pe prop. privata {in lipsa proprietarilor ) si sa taie pomi dupa bunul lor plac fara o instiintare prealabila invocind legea 13/2010 art46 lit b 9(legea energiei electrice).pomii aveau dim.25-30 cm deci nu iam plantat in 2010 cind au scos ei legea .pomii sunt plantati de cel putin 50-60 de ani .politistul din loc spune ca aceste fapte nu constituie fapta penala .ce credeti pot depune plingere penala pt violare de domiciliu si distrugere de bunuri?daca da unde sa o depun ?am vreo sansa?multumesc.pt ajutor.
legea energiei electrice da dreptul angajatilor sai sa patrunda pe proprietate privata (in lipsa proprietarilor)si sa taie pomi de la un capat la altu fara o instintare invocind legea 13/2007 art.46 lit.b.?.pomii aveau diametru de 25 _30 cm.deci nu iam plantat in 2007 cind au scos ei legea erau acolo aproximativ 50-60 ani .aceste fapte constituie fapta penala?politistul din localitate spune ca nu .daca da unde depun plingereapenala pt distrugere si violare de domiciliu.multumesc pt ajutor
..