avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate Csiila22

Activitate Csiila22

As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat pentru recuperarea taxei auto platita in 2008 in valoare de 3418 lei. Cui trebuie sa ma adresez si in jur de cat ma coasta? daca se merita sa-mi angajez un avocat? si cand ar fi mai bine sa incep procedura anul acesta sau in 2012? Multumesc anticipat!!!
Buna,
Vreau sa infiintez o Asociatie familiala avand ca obiect al muncii Desfacerea, comercializarea si distributia de furaje concentrate pentru animale. Daca puteti sa-mi spuneti care sunt pasii de pornire: cui trebuie sa ma adresez? de ce acte am nevoie?
Va multumesc anticipat!!!
Buna ziua,
Mi-am cumparat o masina din Franta pe care am inmatriculat-o in Romania, dar momentan stau in Franta si mi-am gasit de lucru cu contract de munca si am nevoie de masina personala, ce pot sa fac ca sa nu am probleme cu autoritatile franceze? nu as vrea sa o inmatriculez iarasi in Franta...exista posibilitatea de numere provizorii cat timp voi lucra? Va rog spuneti-mi care ar fi cea mai buna solutie.
Multumesc anticipat
Am o nelamurire cu un alineat din contractul de vanzare cumparare a unei case.

" Notarul public a adus la cunostinta partilor prevederile Legii 372/13.12.2005, privind performanta energetica a cladirilor, insa cumparatorii declara ca renunta la prezentarea certificatului de performanta energetica a cladirii", nu inteleg de ce a trecut ca renuntam, pe noi nu ne-a intrebat nimeni in legatura cu acest lucru.

Casa este veche si trebuie s-o renovez, dar o sa-mi dea acordul Primaria fara acest certificat?
Multumesc.
Buna ziua,
Am o intrebare in legatura cu cumpararea unei proprietati, pentru care s-a intocmit deja un antrecontract si urmeaza incheierea in forma definitiva a contractului de vanzare cumparare.
As dori sa ma sfatuiti in cazul cumpararii terenului cu casa la ce trebuie sa fim atenti? (documente, informatii despre proprietate), nu vreau surprize dupa semnarea contractului.
Va multumesc anticipat!!!