avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Activitate mondan

Activitate mondan

Răspuns la discuția infiintare firma
multumesc!
Răspuns la discuția infiintare firma
Spatiul este un garaj pe care doresc sa il reamenajez. Garajul este aferent apartamentului proprietate personala, parte dintr-o cladire cu mai multe apartamente. Accesul la garaj se face prin curtea comuna. In acest spatiu doresc sa deschid un cabinet de cosmetica / intretinere corporala. As dori sa stiu de asemenea care sunt actele / aprobarile necesare pentru infiintarea acestui tip de societate.

Multumesc.
Buna seara,
as dori sa va intreb si eu urmatoarele:

Doresc sa deschid o societate,care va activa intr un sediu,unde accesul este comun.Sediul este proprietate personala,doar accesul comun.Ptr infiintare si evident functionare am nevoie de acordul tuturor?!

Multumesc!
Buna ziua.
As dori sa ma lamuriti si pe mine in ceea ce priveste situatia data.
Exista un duplex cu mai multi proprietari si o bucata de pamanat comuna aferenta acestui duplex.Fiecare isi cunoaste cota parte dar vrem sa impartim exact terenul sa stim care unde are.Ce trebuie facut?Si daca nu sunt de acord toti proprietarii, poate doar unul sa ceara impartirea terenului??....Si cum se imparte terenul in functie de cota parte?...multumesc anticipat!!
Buna ziua,

Am si eu o intrebare...o dilema...
Eu acum sunt in cic pana pe data de 9 oct 2011.In curnad trebuie sa nasc al doilea copil (iunie).O sa intru in postnatal?E obligatoriu postnatalul?Sau sa continui cu cic1 pana in oct dupa care se intra in cic2?....Nu stiu cum e mai bine sa procedez...

Va multumesc.