Pentru un teren mostenit daca succesiunea nu s-a facut in timp (au trecut ceva ani) si evident nu s-a declarat la primarie noul proprietar se percep penalitati (care ar fi valoarea acestora) ? (mentionez ca impozitul anual pe teren este platit la zi dar pe numele persoanei decedate).
Buna ziua, am si eu urmatoarea intrebare: Am inchiriat o masina in Italia in vacanta anul trecut prin septembrie. In Roma o camera video m-a filmat cum as fi intrat pe o strada cu restrictii si prin Noimbrie 2011 firma de inchirieri auto a primit amenda de la Politie. Cei de la inchirieri auto evident au trimis datele mele la politie urmand ca politia italiana sa ma contacteze. Lucrul acesta nu s-a intamplat pana acum. Intrebarea este: Daca nu voi primi amenda acasa pe numele meu evident - n-am cum s-o platesc si in acest caz care sunt riscurile. Este posibil ca valoarea amenzii sa creasca in timp si data viitoare cand mai merg pe acolo - sa zicem la un control de rutina sa am o surpriza neplacuta? Exista vreo modalitate oficiala de a inchide in mod proactiv acest caz (personal as prefera sa platesc amenda - sa am o dovada si sa inchid subiectul)